Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2010 13:01 - Отново за политическите назначения
Автор: radalia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1216 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
""Първият директор на новосформирания Продуцентски център Славчо Славов е инженер по образование, специализирал е икономика. При представянето му пред медиите областният управител Данчо Симеонов го определи като „борбен, точен и организиран човек” и мотивира избора на Славов с опита му в администрацията и ръководството на предприятия. Новият театрален и оперен директор е известен като създател на едно от първите частни училища в морската столица – „Бизнесбанк училище”. Славов е настоящ областен секретар на ГЕРБ - Предприемачи във Варна и бивш общински съветник от листата на НСДВ. В областта на изкуството и културата няма опит, но пък, по собствените му думи, познава детайлно сградата и сградния фонд на Варненския театър.""

http://www.moreto.net/novini.php?n=96180&p=10
...
Така се прави - щом познава сградата може да е шеф. Пък някви артисти щели да разиграват роли, други щели да си пеят. Ми нека си пеят тези, които останат, след като всеки 4-ти си подпише уволнението.
Едно време имаше вицове за това как направили милиционер шеф на операта... Пак Фигаро ще го слагаме на масата - като потрябва, да се намери лесно.


Тагове:   назначения,


Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: radalia
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3042983
Постинги: 634
Коментари: 6821
Гласове: 40450
Спечели и ти от своя блог!