Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2008 20:17 - Лека нощ и приятни сънища?
Автор: radalia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4087 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2009 16:38


image

Като магарешки бодил в огледалото за задно виждане...
Сънувате ли? Цветно ли? Имате ли сънища с продължение? А помните ли сънищата си? Ровите ли за съновници - без значение дали в интернет или в домашната библиотека?
Моите отговори на всички тези въпроси са "да, да и да", като за последния е "само понякога".
Напоследък забелязвам, обаче нещо, което ми се струва малко странно. И нямаше да му обърна внимание, ако не се повтаряше достатъчно често, за да го запомня. 
Преди време сънувах, че бягам. Много дълго и бързо. И през целия сън се ядосвах на себе си, защото не обичам да бягам без да ме гонят. Това бягането за здраве или за отслабване не ми е по вкуса. Нямам нужда да слабея - все пак трябва да си личи, че съм жена, а по въпроса за здравето си намирам и други начини. Обаче в съня ми мина много време, преди да си кажа: "Сприииииии!". И спрях. И се събудих. Това, което усетих в първия момент, не ме напусна и през следващите дни - достатъчно досадна мускулна треска на краката.
В неделя вечер ми беше горещо и помня, че за да заспя трябваше да се разхвърлям по кожа, а и се отвих. Не е от възрастта - бях нахакала печката с дърва. Спя на отворен прозорец дори през зимата. И сънувах, че целият двор е покрит със сняг. Събудих се от мисълта, че цветята са измръзнали. Първото, което почувствах, че гърбът ми е станал дъска, която мога да си я нося, но не мога да си обърна врата, без в начинанието да участва поне кръста. Вярно, че ми препоръчаха масажи,  ама сега да вървя и да си ги прося и за раменете, рискувам да омръзна. Защото то има масажи и масажи и вярвайте едните причиняват болка. За този сън погледнах в съновниците. В моя случай било на хубаво :). Дали пък някой масаж.. ;)
Снощи се оплаквах на един приятел от сънищата ми и от това, което ми причиняват. Представям си, ако сънувам, че ям дали пък следващите сутрини не трябва да започват с бягане, защото съм станала сто кила?
А приятелят ми подхвърли за едни други сънища... Не искам да си мисля за резултата от тях...
И после заспах и сънувах, че съм ужасно жадна. Тази сутрин устните ме бяха така напукани, че още в първия час от работното време изтичах до аптеката да си купя някакво мазало. Добре, че помогна и вече мога да се усмихвам без да боли и да усещам вкуса на кръв при всеки носег на езика ми до тях...

Та това за сънищата. Почти ме е страх да сънувам. 
Но пък... клипчето, което избрах тази вечер... Най-добре го вижте, а девойките да внимават какво ще сънуват ;)





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radalia - miacarra,
28.10.2008 21:05
Малко не разбрах какво искаш?
Но иначе лека и на теб! И без последствия ;)
цитирай
2. bambola - :)
28.10.2008 22:22
клипчето е жестоко за музиката да не говорим :)

приятни сънища :)
цитирай
3. radalia - И на теб!
28.10.2008 22:29
Лека...
цитирай
4. melsun - :)
29.10.2008 21:37
Обожавам тази песен!!! Клипчето действа изключително емоционално...Красиво е!

Дали сънувам? Сънувам... ако си легна на време:))) И цветно и кошмарно и всякак. Понякога поглеждам към съновници...предимно при сънища, които ми се повтарят. Всъщност скоро не съм поглеждала. Донякъде не искам да знам. Сега се сещам, че преди няколко дни исках непременно да видя за един сън, но после забравих. А сега забравих и съня. Имам няколко сънища, които съм сънувала много отдавна, но все още си ги спомням много добре...Такива ми ти нещица се случват!:)

Лека нощ! Спокойни, приятни и приказно красиви сънища ти желая!:)
цитирай
5. radalia - Мелс,
30.10.2008 10:44
Благодаря ти за пожеланието - прочетох коментара ти късно снощи, когато нямах сили да отговарям.
И през последната нощ не сънувах. Или не помня какво съм сънувала. С една дума - спах, спах, спах...
А иначе имам периоди, в които се стряскам от сънищата си - независимо дали са приятни или не. В такъв период, те са значещи и нямам нужда от съновници - просто те самите говорят достатъчно ясно.

А сега да поработим... ;)
цитирай
6. melsun - :)
30.10.2008 13:50
В един сън, от тези дето си ги спомням много добре, ме гонеха тигри. Аз иначе много ги харесвам тези животинки, но там беше различно. Дебнехме се из храсти, очаквах всеки момент да ми се хвърлят и да ме захапят за врата, бягах, гонеха ме, тръпки преминаваха по гърба ми, усещах топлината и зловонния им дъх зад себе си...Ужасно беше! Мъжа ми ме спаси!:)))) Скимтяла съм на сън и той ме събуди! Та тигрите не можаха да ме изядат!:))) Това е една малка част от този сън...по принцип беше много дълъг, цветен, емоционален...и така.

Снощи например сънувах. Т.е. рано сутринта...поне така си мисля...Къпех се и счупих една чаша в банята...Какво ли означава това?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: radalia
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3043660
Постинги: 634
Коментари: 6821
Гласове: 40450
Спечели и ти от своя блог!