Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2008 20:28 - Тихо!
Автор: radalia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1818 Коментари: 5 Гласове:
0



Тишината ме нападна. Знаех, че ще се случи. Правех хиляди рокади, надлъгвайки я. Печелих малките битки, докато тя спечели войната. Сега ще чакам подкрепленията да ми помогнат. Категорично отказвам да се занимавам с електроника. Побеснях и хвърлих проклетата уредба, за да не е пред очите ми. Сега тишината натиска тъпанчетата ми и никоя телевизионна програма не може да замести четиридесетте гигабайта музика. Не са много, но ми стигаха.

***

Ще призная нещо, от което се срамувам. Списвам блога си, предимно за да запълня нуждата си от изливане на емоции. Не случайно 99,9% от постингите ми са в категория "Лични дневници". Нещата, за които пиша не винаги са за тази категория, но тя най-добре пасва на усещанията ми. Не се смятам за компетентна и не мога да си позволя да публикувам в други категории. Друго исках да кажа. От известно време се издигам в разните класации. Благодаря, че гласувате! Благодаря, че сте ме добавили във вашите "моят blog.bg". Ще си призная, че това ме притеснява. И стимулира да внимавам какво и как пиша. Не бива да позволявам това да определя смисъла на думите ми. Старая се да го пренебрегвам. Често насилвайки се, го постигам. Сега тези от вас, които ме познават по-добре, очаквам да ми кажат, че не съм застанала пред учениците си, за да бъда внимателна. Знам, че са прави. Въпреки, че учителстването е диагноза ;). Както и да е - ще ми мине! Но съм ви благодарна!
В този ред на мисли, адски ми е неприятно, когато регистрирани блогъри продължават да  ме четат, но анонимно. Вярно е, че е въпрос на личен избор и свобода. Но си признавам, че ме дразни. Мисля, че на такъв човек му липсва нещо. Още повече, че си позволих на нагрубя един единствен човек, списващ тук.
Никога не съм трила ваш коментар. Ако съм прекрачила непоканена нечий праг, настоявам това да ми бъде казано. Ще изтрия и сама коментара си. Не смятам, че някой може да ми затвори устата. Поискам ли, знам кога, как, къде и пред кого да си я отворя.
Всъщност съм кучка. Лая и хапя.



Гласувай:
0



1. bambola - май те е и захапало кучето :)))
25.01.2008 20:58

Малко тишина за подхранване на мислите не е в много, поне не са тръбите на топлата или студената вода, кюнеца на печката, хладилника, ....какво още жизнено важно имше в една къща ???, не можем да имаме всичко наведнъж или май можеше, ама нямало да е интересно и понеже каза че няма да триеш коментари, да си кажа, има ли значение дали те четат анонимно или се подписват, след като на всичко отгоре знаеш кой е, къде е проблема ?


А това че водиш klassациите ами супер, значи независимо че пишеш за " личния си живот" за някои е интересно, не се извинявай , няма да стане номера да сe оправи звука само за това щото денс си добра, макар и лаеща ааа
и ето ти тук малко музика, щот ти е убийствено тих блога днес :)))

http://www.youtube.com/watch?v=CNqT5iW2hPM


Приятен Weekend




цитирай
2. radalia - Елскиииииииииии,
25.01.2008 21:11
Що сега така издевателстваш над мен, а?
Нямам звук на рс-то. Тъна в тишина, а клипчето само за гледане ли ми го изпращаш? Ама лошава си - да знаеш! Малеее, как ти говоря! УжасТ!
Но съм сигурна, че ме разбираш :)

За анонимните. Ми човъркам си мозъка, за да разбера защо го правят. Всъщност не, че има значение. Но са ми интересни подбудите.

За класациите. Слава Богу, само една е. Иска ми се да го нарека чувство за отговорност. Но това граничи с лицемерие ;)

Отивам в скайпа пък!
цитирай
3. brey7 - radalia,
26.01.2008 16:41
ние тук не сме ли гости.В нашия блог винаги си добре дошла!
цитирай
4. innersmile - с удоволствие се отбивам тук и ви...
27.01.2008 17:51
с удоволствие се отбивам тук и винаги ми е много приятно!
добре се справяш с "изливането"!дано от това ти става по-добре:)
цитирай
5. radalia - О да -
27.01.2008 22:07
иначе не бих продължавала :)
Ха - това е 4444-ия коментар!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: radalia
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3048031
Постинги: 634
Коментари: 6821
Гласове: 40450
Спечели и ти от своя блог!